Bravčové mäso s pórom a slaninou
- Celkový čas 35 min
- 10 min
Príprava - 25 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
4 os.
2 ks Stredná cibuľa
150 g Slanina
300 g Pór
600 g Bravčová krkovica
1 plát. Maslo
4 lyžice Worchesterová omáčka
Mleté korenie
Soľ
500 ml Voda
Olej
Príprava
Krok 1 /6
Prichystajte si suroviny. Cibuľu nakrájajte nadrobno. Mäso na väčšie kocky. Pór na kolieska.
Krok 2 /6
Stlačte ŠTART. Na oleji orestujte cibuľku až zosklovatí. Pre ukončenie programu stlačte STOP.
Krok 3 /6
Stlačte ŠTART. K cibuľke slaninu a opečte. Pre ukončenie programu stlačte STOP.
Krok 4 /6
Stlačte ŠTART. Do hrnca pridajte mäso, osoľte, okoreňte a za stáleho miešania restujte, kým nie je mäso zatiahnuté zo všetkých strán. Pre ukončenie programu stlačte STOP.
Krok 5 /6
Stlačte ŠTART. K zmesi pridajte pór, worchester, podlejte vodou tak, aby bolo mäso do polovice ponorené a zapnite tlakové varenie. Pre ukončenie programu stlačte STOP.
Krok 6 /6
Krátko pred podávaním pridajte plátok masla a chvíľku povarte. Dochuťte podľa potreby (soľ, korenie, worchester). Podávajte s ryžou.