Šošovicový dhal
- Celkový čas 20 min
- 10 min
Príprava - 10 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
4 os.
1 pl Olivový olej
150 g Jemne nakrájaná cibuľka
2 pl Korma karí pasta
1 pl Paradajkový pretlak
625 ml Zeleninový vývar
200 g Červená šošovica (prepláchnutá a odkvapkaná)
Príprava
Krok 1 /7
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /7
Cibuľu nakrájajte najemno.
Krok 3 /7
Do hrnca dajte olej.
Krok 4 /7
Cibuľu restujte 2 minúty alebo kým nezmäkne.
Krok 5 /7
Pridajte pastu, pretlak, vývar a šošovicu. Dobre premiešajte, aby sa ingrediencie spojili.
Krok 6 /7
Tlakové varenie.
Krok 7 /7
Dochuťte soľou a korením a podávajte.