Šošovicový dhal
- Celkový čas 20 min
- 10 minPríprava 
- 10 minVarenie 
- 0 minChladenie 
Suroviny
4 os.
- 1 pl Olivový olej 
- 150 g Jemne nakrájaná cibuľka 
- 2 pl Korma karí pasta 
- 1 pl Paradajkový pretlak 
- 625 ml Zeleninový vývar 
- 200 g Červená šošovica (prepláchnutá a odkvapkaná) 
Príprava
Krok 1 /7
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /7
Cibuľu nakrájajte najemno.
Krok 3 /7
Do hrnca dajte olej.
Krok 4 /7
Cibuľu restujte 2 minúty alebo kým nezmäkne.
Krok 5 /7
Pridajte pastu, pretlak, vývar a šošovicu. Dobre premiešajte, aby sa ingrediencie spojili.
Krok 6 /7
Tlakové varenie.
Krok 7 /7
Dochuťte soľou a korením a podávajte.

