Chobotnica na cyperský spôsob
- Celkový čas 40 min
- 20 min
Príprava - 20 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
2 os.
300 g Chobotnica (predvarená 10 minút, v hrnci Cookeo)
30 ml Červené víno
30 ml Jablčný ocot
1 Badián
70 g Nakrájané paradajky
0.5 Cibuľa, ošúpaná a nakrájaná na tenké plátky
1 Cesnak, ošúpaný a zbavený klíčkov
0.5 Zväzok polievkových byliniek
0.5 Petržlen, umytý a pokrájaný
Soľ a korenie
Príprava
Krok 1 /4
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /4
Chobotnicu nakrájajte na kúsky asi 1 cm a vložte do hrnca s ostatnými surovinami okrem petržlenu.
Krok 3 /4
Tlakové varenie.
Krok 4 /4
Pridajte petržlen. Pred podávaním vychlaďte 24 hodín v chladničke.