Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Chobotnica na cyperský spôsob

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 40 min
  • Príprava
    20 min
  • Varenie
    20 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

2 os.

  • 300 g Chobotnica (predvarená 10 minút, v hrnci Cookeo)

  • 30 ml Červené víno

  • 30 ml Jablčný ocot

  • 1 Badián

  • 70 g Nakrájané paradajky

  • 0.5 Cibuľa, ošúpaná a nakrájaná na tenké plátky

  • 1 Cesnak, ošúpaný a zbavený klíčkov

  • 0.5 Zväzok polievkových byliniek

  • 0.5 Petržlen, umytý a pokrájaný

  • Soľ a korenie

Príprava

Krok 1 /4

Pripravte si ingrediencie.

  • 300g Chobotnica (predvarená 10 minút, v hrnci Cookeo)
  • 30ml Červené víno
  • 30ml Jablčný ocot
  • 1 Badián
  • 70g Nakrájané paradajky
  • 0.5 Cibuľa, ošúpaná a nakrájaná na tenké plátky
  • 1 Cesnak, ošúpaný a zbavený klíčkov
  • 0.5 Zväzok polievkových byliniek
  • 0.5 Petržlen, umytý a pokrájaný
  • Soľ a korenie

Krok 2 /4

Chobotnicu nakrájajte na kúsky asi 1 cm a vložte do hrnca s ostatnými surovinami okrem petržlenu.

  • 300g Chobotnica (predvarená 10 minút, v hrnci Cookeo)
  • 30ml Červené víno
  • 30ml Jablčný ocot
  • 1 Badián
  • 70g Nakrájané paradajky
  • 0.5 Cibuľa, ošúpaná a nakrájaná na tenké plátky
  • 1 Cesnak, ošúpaný a zbavený klíčkov
  • 0.5 Zväzok polievkových byliniek
  • Soľ a korenie

Krok 3 /4

Tlakové varenie.

Krok 4 /4

Pridajte petržlen. Pred podávaním vychlaďte 24 hodín v chladničke.

  • 0.5 Petržlen, umytý a pokrájaný