Gazpacho z čerstvých zelených jabĺk a bazalky
- Celkový čas 4 h 21 min
- 20 min
Príprava - 1 min
Varenie - 4 h
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (2)
Suroviny
2 os.
80 g Uhorka
30 g Jogurt
8 cl Voda
50 g Jablká Granny Smith
20 g Zelená paprika
10 g Jarná cibuľka
1 pl Lístky čerstvej bazalky
1 pl Limetková šťava
1 pl Olivový olej
0.5 pl Tekutý med
Zelená oliva
Príslušenstvo
Cestovná fľaša 400 ml Cestovná fľaša 700 ml
Príprava
Krok 1 /5
Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /5
Do prístroja dáme všetky prísady, počnúc uhorkou. Časť uhoriek, bazalky a zelených olív si odložíme na ozdobu.
Krok 3 /5
Naskrutkujeme čepele na fľašu OTG a pripevníme ju k základni. Zmiešame.
Krok 4 /5
Necháme vychladnúť na 4 hodiny.
Krok 5 /5
Tesne pred podávaním ozdobíme kúskami jablka, uhorky, bazalky a olivami.