Paradajkové a čerešňové gazpacho
- Celkový čas 4 h 11 min
- 10 min
Príprava - 1 min
Varenie - 4 h
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (2)
Suroviny
4 os.
300 g Paradajky
100 g Čerešne
30 g Suchý chlieb
2 pl Hnedý cukor
2 štip. Čili korenie
2 pl Olivový olej
2 pl Sherry ocot
2 pl Lístky čerstvej bazalky
80 g Cherry paradajky
Soľ a korenie
Príslušenstvo
Cestovná fľaša 400 ml Cestovná fľaša 700 ml
Príprava
Krok 1 /4
Paradajky nakrájame na malé kúsky a čerešne zbavíme kôstok.
Krok 2 /4
Do prístroja vložíme všetky prísady, počnúc suchým chlebom. Cherry paradajky a lístky bazalky si necháme na ozdobu. Naskrutkujeme čepele na fľašu OTG a pripevníme ju k základni. Zmiešame.
Krok 3 /4
Necháme vychladnúť na 4 hodiny.
Krok 4 /4
Tesne pred podávaním ich ozdobíme kvapkou olivového oleja, niekoľkými lístkami bazalky a cherry paradajkami.