Gnocchi so špenátom a kuracím mäsom
- Celkový čas 0 min
- 0 min
Príprava - 0 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
2 os.
500 g Kuracie mäso
Gnocchi
1 ks Stredne veľká cibuľa
1 hrn. Strúhaný parmezán
250 ml Smotana na varenie
100 g Smotanový syr
1 hrsť Listový špenát
Soľ
Mleté korenie
Muškátový orech
1 čajová lyžička Sušený cesnak
Olej
Príprava
Krok 1 /8
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /8
Cibuľu nakrájajte na kocky, mäso na väčšie kocky, špenát umyte a prekrojte na polovicu. Gnocchi uvarte podľa návodu.
Krok 3 /8
Stlačte START. Cibuľu smažte na oleji, kým nezíska zlatohnedú farbu. Stlačením tlačidla STOP ukončíte program.
Krok 4 /8
Stlačte START. Do hrnca pridajte kuracie mäso a opečte ho zo všetkých strán. Dochuťte soľou a korením a pridajte sušený alebo čerstvý cesnak. Stlačením tlačidla STOP ukončíte program.
Krok 5 /8
Stlačte START. Pridajte špenát a restujte, kým nepovolí. Stlačením tlačidla STOP ukončíte program.
Krok 6 /8
Stlačte START. Pridajte smotanu, za stáleho miešania krátko povarte. Do zmesi pridajte smotanový syr, premiešajte a povarte. Stlačením tlačidla STOP ukončíte program.
Krok 7 /8
Stlačte START. Do hrnca pridajte parmezán, premiešajte a povarte. Podľa potreby dochuťte soľou, korením, muškátovým orieškom a cesnakom. Stlačením tlačidla STOP ukončíte program.
Krok 8 /8
Primiešajte uvarené gnocchi a podávajte.