Horčicové kura a karfiol
- Celkový čas 13 min
- 10 min
Príprava - 3 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
4 os.
4 Kuracie filety
2 pl Olej na varenie (rastlinný alebo olivový)
150 ml Voda
2 čl Práškový kurací vývar
100 ml Nízkotučná smotana (kyslá smotana)
2 pl Horčica (žltá alebo celozrnná)
700 g Umytý karfiol
Soľ, korenie
Príprava
Krok 1 /6
Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /6
Umyjeme a na 1-2 cm časti nakrájame karfiol. Do hrnca nalejeme olej.
Krok 3 /6
Filety opečieme na 5 minút. Vyberieme z hrnca. Pridáme vodu, vývar, smotanu a horčicu. Privedieme do varu.
Krok 4 /6
Pridáme karfiol. Navrch poukladáme kura. Dochutíme soľou a korením.
Krok 5 /6
Varenie pod tlakom.
Krok 6 /6
Servírujeme.