Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Indické hovädzie vindaloo

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 24 h 18 min
  • Príprava
    15 min
  • Varenie
    12 h 3 min
  • Chladenie
    12 h

Suroviny

4 os.

  • 800 g Hovädzie, nakrájané na 2 cm kocky

  • 180 g Červená kari pasta

  • 2 pl Neutrálny olej

  • 4 strúč. Cesnak

  • 1 Cibuľa

  • 3 pl Zázvor

  • 2 Nakrájané chilli papričky (voliteľné)

  • 6 pl Červený vínný ocot

  • 2 pl Paradajkový pretlak

  • 20 cl Hovädzí vývar

  • 2 pl Silná horčica

  • Soľ, korenie

Príprava

Krok 1 /7

Pomalé varenie pri vysokej teplote.

  • 800g Hovädzie, nakrájané na 2 cm kocky
  • 180g Červená kari pasta
  • 2pl Neutrálny olej
  • 4strúč. Cesnak
  • 1 Cibuľa
  • 3pl Zázvor
  • 2 Nakrájané chilli papričky (voliteľné)
  • 6pl Červený vínný ocot
  • 2pl Paradajkový pretlak
  • 20cl Hovädzí vývar
  • 2pl Silná horčica
  • Soľ, korenie

Krok 2 /7

Podávajte horúce.

  • 800g Hovädzie, nakrájané na 2 cm kocky
  • 180g Červená kari pasta

Krok 3 /7

Prepare the ingredients.

  • 2pl Neutrálny olej

Krok 4 /7

Cut the carrots and celery into very small cubes.

  • 4strúč. Cesnak
  • 1 Cibuľa
  • 3pl Zázvor
  • 2 Nakrájané chilli papričky (voliteľné)

Krok 5 /7

Fry the chunks of veal in half of the oil for 5 minutes. Set to the side.

  • 800g Hovädzie, nakrájané na 2 cm kocky
  • 6pl Červený vínný ocot
  • 2pl Paradajkový pretlak
  • 20cl Hovädzí vývar
  • 2pl Silná horčica
  • Soľ, korenie

Krok 6 /7

*Low temperature cooking high.

Krok 7 /7

Pour the rest of the oil into the bowl.

Podobné recepty

Tefal
Tefal
24 h 18 min

Indian beef vindaloo

ratings.NaN

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Indian beef vindaloo