Indické zemiaky
Tefal
Recept od Tefal

Indické zemiaky

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 26 min
  • Príprava
    20 min
  • Varenie
    6 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

4 os.

  • 900 g Umyté zemiaky nakrájané na kúsky

  • 150 g Červená šošovica

  • 1 Ošúpaná cibuľa nasekaná na jemno

  • 300 ml Kokosové mlieko

  • 2 čl Korenie garam masala

  • 1 čl Kurkuma

  • 4 Ošúpané a nasekané strúčiky cesnaku zbavené klíčkov

  • 400 ml Zeleninový vývar

  • 2 pl Umytý a nasekaný čerstvý koriander (alebo petržlen)

  • 2 pl Kokosový olej (alebo olivový olej)

Príprava

Krok 1 /6

Pripravte si ingrediencie.

Krok 2 /6

Do nádoby nalejte olej.

Krok 3 /6

Cibuľu opečte do hneda. Pridajte cesnak a korenie. Premiešajte.

Krok 4 /6

Pridajte ostatné ingrediencie, okrem koriandra. Ochuťte soľou a korením. Premiešajte.

Krok 5 /6

Doba varenia: 6 minút

Krok 6 /6

Pridajte koriander, zamiešajte a servírujte.