Indické hovädzie vindaloo
- Celkový čas 24 h 18 min
- 15 min
Príprava - 12 h 3 min
Varenie - 12 h
Chladenie
Suroviny
4 os.
800 g Hovädzie, nakrájané na 2 cm kocky
180 g Červená kari pasta
2 pl Neutrálny olej
4 strúč. Cesnak
1 Cibuľa
3 pl Zázvor
2 Nakrájané chilli papričky (voliteľné)
6 pl Červený vínný ocot
2 pl Paradajkový pretlak
20 cl Hovädzí vývar
2 pl Silná horčica
Soľ, korenie
Príprava
Krok 1 /7
Pomalé varenie pri vysokej teplote.
Krok 2 /7
Podávajte horúce.
Krok 3 /7
Prepare the ingredients.
Krok 4 /7
Cut the carrots and celery into very small cubes.
Krok 5 /7
Fry the chunks of veal in half of the oil for 5 minutes. Set to the side.
Krok 6 /7
*Low temperature cooking high.
Krok 7 /7
Pour the rest of the oil into the bowl.