Klobása a dusená fazuľa
Tefal
Recept od Tefal

Klobása a dusená fazuľa

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 45 min
  • Príprava
    15 min
  • Varenie
    30 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

4 os.

  • 150 g Klobása Morteau

  • 200 g Klobása Toulouse

  • 250 g Klobása Montbéliard

  • 0.5 Ošúpaná cibuľa nakrájaná na tenké plátky

  • 700 Fazuľa Haricot namočená 12 hodín

  • 500 g Ošúpané malé mrkvy nakrájané na tenké plátky

  • 0.5 Pomaranč nakrájaný na tenké plátky

  • 1 Zväzok byliniek

  • 2 pl Olej

  • 100 g Lúpaný hrach (voliteľné)

Príprava

Krok 1 /9

Pripravte si ingrediencie.

Krok 2 /9

Pomaranče nakrájajte na hrubé plátky.

Krok 3 /9

Mrkvu ošúpte a nakrájajte na tenké plátky.

Krok 4 /9

Cibuľu ošúpte a nakrájajte na tenké plátky.

Krok 5 /9

Do nádoby nalejte olej.

Krok 6 /9

Pridajte klobásy a opečte do hneda.

Krok 7 /9

Do nádoby pridajte všetky zvyšné ingrediencie. Premiešajte.

Krok 8 /9

Doba varenia: 30 minút

Krok 9 /9

Premiešajte a servírujte.