Kuracie paličky s jogurtovou marinádou a zeleninovými plackami
- Celkový čas 1 h 55 min
- 30 min
Príprava - 25 min
Varenie - 1 h
Chladenie
Suroviny
3 os.
Kurací palička
200 g Jogurt
Olivový olej
1 pl Garam masala
Citrón
Soľ
Petržlen
Cuketa
1 Cibuľa
1 Mrkva
4 pl Cícerová múka
Soľ
1 lyžica Rasca
1 lyžica Koriander
100 g Jogurt
Citrón
Bazalka
Soľ
Príprava
Krok 1 /7
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /7
Pripravte marinádu z jogurtu, olivového oleja, citrónovej šťavy a kôry, korenia garam masala, soli a nasekaného plocholistého petržlenu.
Krok 3 /7
Kuracie paličky zbavte spodného kĺbu a marinujete približne jednu hodinu.
Krok 4 /7
Nakrájajte zeleninu na plátky a zmiešate s koriandrom, rímskym kmínom, cizrnovou múkou, soľou a olivovým olejom.
Krok 5 /7
Zapnete fritézu, pre kuracie paličky použijte funkciu gril, ktoré grilujete zhruba 25 minút a pre zeleninu funkciu teplovzdušné fritovanie.
Krok 6 /7
Na prípravu dipu si nachystajte suroviny, ktoré premiešate a dochutíte soľou.
Krok 7 /7
Hotové kura a zeleninu servírujte s dipom.