Maslová tekvicová „pizza“
- Celkový čas 31 min
- 15 min
Príprava - 16 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (2)
Suroviny
8 os.
8 plát. Maslová tekvica
Olivový olej
Soľ a korenie
4 Rajčiny
1 Stredne veľká cibuľa
150 g Strúhaný syr Gruyère
Oregano
4 plát. Parmská šunka
Nasekaná bazalka
Príslušenstvo
Grilovacia mriežka Gril
Príprava
Krok 1 /5
Ošúpeme a nakrájame tekvicu na pribl. 1,5 cm hrubé plátky.
Krok 2 /5
Potrieme olejom a dochutíme soľou a korením na oboch stranách. Umiestnime na štandardný plech Easy Fry a nastavíme program HRANOLKY pri 200 °C na 11 minút.
Krok 3 /5
Medzitým si nakrájame rajčiny na kocky a pridáme nasekanú cibuľu, soľ a korenie.
Krok 4 /5
Uvarené plátky obalíme v rajčinovo-cibuľovej zmesi. Posypeme syrom Gruyère a trochou oregana. Vložíme plech GRIL do fritézy Easy Fry a nastavíme program GRIL pri 200 °C na 5 minút.
Krok 5 /5
Na plechu usporiadame plátky a navrch dáme malé kúsky parmskej šunky a bazalky. Podávame s čerstvým zeleným šalátom.