Tekvicová zmes s gaštanmi
- Celkový čas 24 min
- 20 min
Príprava - 4 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
2 os.
150 g Gaštany
150 g Maslová tekvica
0.25 Sladká cibuľa
50 g Baby zemiaky
50 g Slanina
1 Maslo
1 pl Tekutý med
7 cl Voda
5 Listy čerstvej bazalky
Soľ a korenie
Príprava
Krok 1 /8
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /8
Sladkú cibuľu ošúpte a nakrájajte nadrobno.
Krok 3 /8
Čerstvú bazalku umyte a nakrájajte nadrobno.
Krok 4 /8
Do hrnca vložte maslo a bravčovú masť.
Krok 5 /8
Keď sa maslo rozpustí, pridajte cibuľu. Varte, kým nezačne hnednúť.
Krok 6 /8
Pridajte baby zemiaky, umyté a nakrájané na polovice alebo tretinky. Dochuťte soľou a korením. Zamiešajte. Pridajte ostatné ingrediencie okrem bazalky.
Krok 7 /8
Tlakové varenie.
Krok 8 /8
Pridajte bazalku a podávajte.