Omáčka na cestoviny s fetou a červenou repou
- Celkový čas 6 min
- 5 min
Príprava - 1 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (2)
Suroviny
8 os.
150 g Varená červená repa
160 g Syr feta
8 cl Voda
5 cl Smotana na varenie
2 strúč. Cesnak
3 cl Olivový olej
2 Citróny
2 pl Tahini (sezamová pasta)
4 pl Lieskové orechy
2 pl Rozmarín
Soľ a korenie
Príslušenstvo
Cestovná fľaša 400 ml Cestovná fľaša 700 ml
Príprava
Krok 1 /4
Pripravíme si suroviny. Vytlačíme citróny.
Krok 2 /4
Pridáme všetky prísady, počnúc červenou repou. Polovicu fety, nasekané lieskové orechy a rozmarín si necháme na ozdobu.
Krok 3 /4
Naskrutkujeme čepele na fľašu OTG a pripevníme ju k základni. Zmiešame.
Krok 4 /4
Ak je zmes príliš hustá, pridáme vodu a znova rozmixujeme. Dochutíme podľa potreby. Podávame s obľúbenými cestovinami a posypeme zvyšnou fetou, nasekanými lieskovými orieškami a rozmarínom.