Cestoviny s hubovou a kešu orieškovou omáčkou
- Celkový čas 20 min
- 20 min
Príprava - 0 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (2)
Suroviny
4 os.
300 g Cestoviny
300 g Huby
25 cl Zeleninový vývar
1 pl Jablčný ocot
100 g Kešu oriešky
2 kus Cibuľa
5 cl Olivový olej
1.5 pl Estragón
Soľ, korenie
Príprava
Krok 1 /7
Kešu oriešky namočte cez noc.
Krok 2 /7
Z húb odrežte nožičky a odložte ich bokom. Huby a cibuľu nasekajte.
Krok 3 /7
Na panvici rozohrejte olivový olej a osmažte nasekanú cibuľu a huby.
Krok 4 /7
Cestoviny uvarte vo vriacej osolenej vode podľa pokynov na obale.
Krok 5 /7
Kešu oriešky sceďte. Kešu oriešky, vývar, nožičky húb, jablčný ocot a estragón vložte do mixéra a dochuťte. Zatvorte veko. Mixujte na maximálnej rýchlosti 1 minútu.
Krok 6 /7
Nalejte hubovú omáčku do panvice a nechajte ju na nízkej teplote. Cestoviny sceďte, vložte ich do panvice a zalejte omáčkou.
Krok 7 /7
Podávajte ihneď.