Paprikový dip s fetou (ktipiti)
- Celkový čas 4 h 11 min
- 10 min
Príprava - 1 min
Varenie - 4 h
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (2)
Suroviny
6 os.
100 g Červená paprika
100 g Syr feta
100 g Varené zemiaky
100 g Smotanový syr
2 strúč. Cesnak
1 čl Čerstvý kôpor
1 čl Píniové orechy
2 pl Olivový olej
1 štip. Mleté chilli
Soľ a korenie
Príslušenstvo
Cestovná fľaša 400 ml
Príprava
Krok 1 /5
Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /5
Do prístroja vložíme všetky prísady, začneme jogurtom a syrom feta.
Krok 3 /5
Naskrutkujeme čepele na fľašu OTG a pripevníme ju k základni. Zmiešame.
Krok 4 /5
Pred podávaním vložíme na 4 hodiny do chladničky. Podávame vychladené.
Krok 5 /5
Tento dip môžeme doplniť aj krekrami so semienkami a ozdobiť ho niekoľkými opraženými píniovými orieškami, nakrájanou paprikou a čerstvými bylinkami.