Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Pastiersky koláč

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 25 min
  • Príprava
    15 min
  • Varenie
    10 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

6 os.

  • 900 g Mleté hovädzie mäso

  • 1.5 Cibuľa nasekaná na jemno

  • 1.5 kg Zemiaky nakrájané na kocky

  • 3 pl Olej

  • 150 g Maslo

  • 24 cl Voda

  • Soľ, korenie, muškátový oriešok, zväzok byliniek

  • 3 strúč. Cesnak

  • Strúhaný syr Gruyère

  • Pekáč na pečenie v rúre

Príprava

Krok 1 /8

Pripravte si ingrediencie.

Krok 2 /8

Nakrájajte cibuľu na jemno.

Krok 3 /8

Zemiaky nakrájajte na kocky.

Krok 4 /8

Do nádoby nalejte olej, potom pridajte cibuľu.

Krok 5 /8

Cibuľu opečte do hneda. Pridajte hovädzie mäso a za stáleho miešania varte. Dochuťte. Preložte do pekáča.

Krok 6 /8

Do nádoby dajte zemiaky, maslo, cesnak, zväzok byliniek a vodu. Ochuťte soľou, korením a muškátovým orieškom.

Krok 7 /8

Doba varenia: 10 minút

Krok 8 /8

Pučidlom na zemiaky zmes roztlačte. Naložte na mäso. Posypte syrom Gruyère. Pečte v rúre do zlata.