Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Pečený camembert s brusnicami

ratings.0

- /5 -

  • Celkový čas 25 min
  • Príprava
    10 min
  • Varenie
    15 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

4 os.

  • 1 Camembert

  • 2 pl Sušené brusnice

  • 2 pl Pekanové orechy

  • 2 pl Kešu orechy

  • 1 čl Talianske korenie

  • 2 pl Pažítka

  • 1 pl Tekutý med

  • 1 pl Olivový olej

  • 2 vet. Vetvičky rozmarínu

  • Opečený chlieb na servírovanie

Príprava

Krok 1 /8

Vyberte camembert z drevenej škatule a odstráňte všetky plastové alebo papierové obaly.

  • 1 Camembert

Krok 2 /8

Ak je škatuľa vyrobená z pravého, neošetreného dreva, môžete ju použiť na prípravu camembertu tak, že ju vložíte do spotrebiča (bez veka). V opačnom prípade použite malú nádobu prispôsobenú veľkosti vášho spotrebiča.

Krok 3 /8

Do vrchnej časti camembertu urobte nožom priečne zárezy, aby sa ľahšie piekol.

Krok 4 /8

Vložte camembert do spotrebiča s podložkou. Spustite proces pečenia.

  • 1 Camembert

Krok 5 /8

Kým sa camembert pečie, pripravte si zmes na polevu: v miske zmiešajte brusnice, pekanové orechy, kešu oriešky, talianske korenie a nasekanú pažítku.

  • 2pl Sušené brusnice
  • 2pl Pekanové orechy
  • 2pl Kešu orechy
  • 1čl Talianske korenie
  • 2pl Pažítka

Krok 6 /8

Opečte chlieb.

  • Opečený chlieb na servírovanie

Krok 7 /8

Keď je camembert upečený, opatrne ho vyberte zo spotrebiča. Teplý camembert pokvapkajte medom a olivovým olejom, potom ho posypte zmesou brusníc, orechov a byliniek. Pridajte vetvičky rozmarínu.

  • 1 Camembert
  • 2pl Sušené brusnice
  • 2pl Pekanové orechy
  • 2pl Kešu orechy
  • 1čl Talianske korenie
  • 2pl Pažítka
  • 1pl Tekutý med
  • 1pl Olivový olej
  • 2vet. Vetvičky rozmarínu

Krok 8 /8

Takto ozdobený camembert ihneď podávajte s opečeným chlebom, ktorý si môžete namáčať do pripravenej zmesi.

  • 1 Camembert
  • 2pl Sušené brusnice
  • 2pl Pekanové orechy
  • 2pl Kešu orechy
  • 1čl Talianske korenie
  • 2pl Pažítka
  • 1pl Tekutý med
  • 1pl Olivový olej
  • 2vet. Vetvičky rozmarínu
  • Opečený chlieb na servírovanie