Plnená morčacia roláda s bazalkou a mozzarelou, pečená tekvica, šampiňónové ragú
Martin Kolník
Recept od Martin Kolník

Plnená morčacia roláda s bazalkou a mozzarelou, pečená tekvica, šampiňónové ragú

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 1 h 20 min
  • Príprava
    15 min
  • Varenie
    1 h 5 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

4 os.

  • 150 g Morčacie prsia

  • 10 g Bazalka

  • 20 g Mozzarella

  • 50 g Tekvica

  • 30 g Drvené paradajky

  • Soľ

  • Čierne korenie

Príprava

Krok 1 /3

Morčacia roláda: Mäso si otvoríme na tenký plátok a vyklepeme, pridáme nakrájanú mozzarellu a bazalku. Dochutíme soľou, korením a zatočíme, vložíme do Easy Fry Grill & Steam program pečenie mäsa na 45 minút.

  • 150g Morčacie prsia
  • 10g Bazalka
  • 20g Mozzarella
  • Soľ
  • Čierne korenie

Krok 2 /3

Tekvicu si očistíme a nakrájame na mesiačiky a dochutíme soľou a korením. Grilujeme na programe gril na dobu 10 minút do zlatista.

  • 50g Tekvica
  • Soľ
  • Čierne korenie

Krok 3 /3

Šampiňóny upečieme na programe gril po dobu 10 minút, vyberieme a zmiešame s drvenými paradajkami. Dochutíme soľou, korením, olivovým olejom a môžeme pridať nastrúhaný cesnak.

  • 30g Drvené paradajky
  • Soľ
  • Čierne korenie