Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Pstruh na zelenine

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 33 min
  • Príprava
    30 min
  • Varenie
    3 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

6 os.

  • 1800 g Vypitvaný pstruh zbavený šupín a narezaný na 4 steaky

  • 1 kg Ošúpaná mrkva nakrájaná na kocky

  • 1.5 Ošúpaná cibuľa nasekaná na jemno

  • 3 Umytý a ošúpaný zeler nakrájaný na kocky

  • 3 pl Olivový olej

  • 15 Umyté a nasekané čerstvé lístky bazalky

  • 3 čl Umyté a nasekané čerstvé oregano (alebo šalvia)

  • 3 pl Umytý a nasekaný petržlen

  • 75 g Odkôstkované a nasekané zelené olivy

  • 1.5 Rozštvrtený citrón na podávanie

Príprava

Krok 1 /6

Pripravte si ingrediencie.

Krok 2 /6

Do nádoby nalejte olej.

Krok 3 /6

Kúsky ryby opečte. Mäso vyberte. Do nádoby dajte zeleninu, olivy, 50 ml vody a oregano.

Krok 4 /6

Dochuťte. Kúsky ryby uložte na vrch. Mierne osoľte.

Krok 5 /6

Doba varenia: 3 minúty

Krok 6 /6

Rybu vyberte. Pridajte omáčku a bazalku. Servírujte.