Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Rajčinový koláč

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 45 min
  • Príprava
    15 min
  • Varenie
    30 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

6 os.

  • 4 Guľaté rajčiny

  • 50 g Ricotta

  • 40 g Silná horčica

  • 1 Lístkové cesto

  • 1 pl Strúhanka

  • 0.5 čl Mletá cibuľa

  • Soľ, korenie

  • 1 pl Sušené aromatické bylinky

  • 1 pl Olivový olej

Príprava

Krok 1 /6

Paradajky nakrájame na polcentimetrové plátky.

  • 4 Guľaté rajčiny

Krok 2 /6

V miske zmiešame ricottu a horčicu do hladka.

  • 50g Ricotta
  • 40g Silná horčica

Krok 3 /6

Lístkové cesto vyvaľkáme do koláčovej formy s priemerom 24 cm. Do spodnej časti cesta urobíme vidličkou malé dierky, aby sa cesto príliš nenafúklo. Na cesto nalejeme predchádzajúcu zmes a rovnomerne ju rozotrieme pomocou polievkovej lyžice. Posypeme strúhankou.

  • 1 Lístkové cesto
  • 1pl Strúhanka

Krok 4 /6

Na vrch položíme plátky paradajok tak, aby sa neprekrývali. Posypeme cibuľou v prášku. Dochutíme soľou a korením, posypeme sušenými bylinkami a na záver celý koláč pokvapkáme olivovým olejom. Tortu uložíme na plech na pečenie.

  • 0.5čl Mletá cibuľa
  • Soľ, korenie
  • 1pl Sušené aromatické bylinky
  • 1pl Olivový olej

Krok 5 /6

Zapneme prístroj. Zvolíme program BAKE na 200 °C a nastavíme čas pečenia na 30 minút. Rošt umiestnime do strednej polohy rúry. Stlačíme tlačidlo START.

Krok 6 /6

Koláč podávame so zeleným šalátom.

Podobné recepty

Tefal
Tefal
38 min

Rajčinový koláč

ratings.NaN

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Rajčinový koláč
Tefal
Tefal
55 min

Pastiersky koláč

ratings.NaN

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Pastiersky koláč