Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Rizoto z červenej šošovky

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 16 min
  • Príprava
    8 min
  • Varenie
    8 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

6 os.

  • 1.5 Cibuľa, ošúpaná a pokrájaná

  • 1.5 Nakrájaný pór

  • 1.5 vet. Stopkatý zeler

  • 300 g Maslová tekvica nakrájaná na malé kocky

  • 15 g Maslo

  • 1.5 štip. Kari prášok

  • 1.5 štip. Kajenské korenie

  • 450 g Šošovka červená

  • 15 cl Biele víno

  • 75 cl Zeleninový vývar

Príprava

Krok 1 /5

Pripravte si ingrediencie.

  • 1.5 Cibuľa, ošúpaná a pokrájaná
  • 1.5 Nakrájaný pór
  • 1.5vet. Stopkatý zeler
  • 300g Maslová tekvica nakrájaná na malé kocky
  • 15g Maslo
  • 1.5štip. Kari prášok
  • 1.5štip. Kajenské korenie
  • 450g Šošovka červená
  • 15cl Biele víno
  • 75cl Zeleninový vývar

Krok 2 /5

Všetku zeleninu uvarte na masle. Pridajte korenie a šošovku. Premiešajte.

  • 1.5 Cibuľa, ošúpaná a pokrájaná
  • 1.5 Nakrájaný pór
  • 1.5vet. Stopkatý zeler
  • 300g Maslová tekvica nakrájaná na malé kocky
  • 15g Maslo
  • 1.5štip. Kari prášok
  • 1.5štip. Kajenské korenie
  • 450g Šošovka červená

Krok 3 /5

Zalejte bielym vínom, nechajte odpariť alkohol a zalejte vývarom.

  • 15cl Biele víno
  • 75cl Zeleninový vývar

Krok 4 /5

Tlakové varenie

Krok 5 /5

Premiešajte a ihneď podávajte.