Treska s krevetami
Tefal
Recept od Tefal

Treska s krevetami

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 12 min
  • Príprava
    10 min
  • Varenie
    2 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

2 os.

  • 8 50 gramové mrazené filé z tresky (rozpolené)

  • 120 g Malé lúpané krevety

  • 60 g Nakrájané mrazené huby

  • 100 ml Vývar z homára alebo rybí vývar

  • 50 ml Nízkotučná smotana

  • 1 pl Šalotka nakrájaná nadrobno

  • Soľ a korenie

Príprava

Krok 1 /6

Pripravte si ingrediencie.

  • 8 50 gramové mrazené filé z tresky (rozpolené)
  • 120g Malé lúpané krevety
  • 60g Nakrájané mrazené huby
  • 100ml Vývar z homára alebo rybí vývar
  • 50ml Nízkotučná smotana
  • 1pl Šalotka nakrájaná nadrobno
  • Soľ a korenie

Krok 2 /6

Nakrájajte huby.

  • 60g Nakrájané mrazené huby

Krok 3 /6

Nakrájajte cibuľu.

  • 1pl Šalotka nakrájaná nadrobno

Krok 4 /6

Vložte všetky ingrediencie do hrnca.

  • 8 50 gramové mrazené filé z tresky (rozpolené)
  • 120g Malé lúpané krevety
  • 60g Nakrájané mrazené huby
  • 100ml Vývar z homára alebo rybí vývar
  • 50ml Nízkotučná smotana
  • 1pl Šalotka nakrájaná nadrobno
  • Soľ a korenie

Krok 5 /6

Tlakové varenie.

Krok 6 /6

V prípade potreby pridajte kukuričný škrob na zahustenie omáčky a podávajte.