Ryža s paradajkami a krevetami
- Celkový čas 20 min
- 10 minPríprava 
- 10 minVarenie 
- 0 minChladenie 
Suroviny
4 os.
- 2 pl Olivový olej 
- 200 g Krevety 
- 2 Cesnak 
- 240 g Ryža Arborio 
- 2 pl Paradajkový pretlak 
- 400 g Nakrájané paradajky 
- 2 pl Citrónová šťava 
- 60 cl Zeleninový vývar 
- 40 g Maslo 
- 40 g Rukola 
Príprava
Krok 1 /6
Pripravte si prísady.
Krok 2 /6
Nalejte olej do nádoby hrnca.
Krok 3 /6
Uvarte krevety. Dajte bokom. Cesnak vložte do hrnca a duste. Pridajte ryžu a premiešajte.
Krok 4 /6
Pridajte paradajkový pretlak, drvené paradajky a citrónovú šťavu. Zamiešajte. Zalejte vývarom.
Krok 5 /6
Tlakové varenie.
Krok 6 /6
Pridajte maslo a krevety, aby sa prehriali. Podávajte s rukolou.

