Treska so špargľou
Tefal
Recept od Tefal

Treska so špargľou

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 34 min
  • Príprava
    30 min
  • Varenie
    4 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

4 os.

  • 600 g Vykostená treska nakrájaná na kocky

  • 16 Umytá a nasekaná špargľa

  • 2 pl Koriander nasekaný na jemno

  • 2 čl Mletá rasca

  • 0.5 Citrón (šťava)

  • 2 vet. Petržlen

  • 400 g Paradajkový pretlak

  • 1 strúč. Cesnak nasekaný na jemno

  • 50 g Nasekaná šalotka

  • 2 pl Rastlinný olej

Príprava

Krok 1 /8

Pripravte si ingrediencie.

Krok 2 /8

Šalotku nasekajte na jemno.

Krok 3 /8

Cesnak nasekajte na jemno.

Krok 4 /8

Zmiešajte rybu s cesnakom, petržlenom, vajcom, soľou a korením. Vytvarujte 5 rybacích guličiek na osobu. Do nádoby nalejte olej.

Krok 5 /8

Olej rozpáľte. Jemne opražte guličky do hneda. Vyberte.

Krok 6 /8

Pridajte 1 dl vody, šalotky, paradajkové pyré, citrónovú šťavu a rascu. Dochuťte. Dajte guličky späť do nádoby. Pridajte špargľu.

Krok 7 /8

Doba varenia: 4 minúty

Krok 8 /8

Pridajte koriander. Servírujte s kuskusom alebo ryžou.