Tuniakovo-vaječné pečivo Samosas
- Celkový čas 25 min
- 15 min
Príprava - 10 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
4 os.
6 Filo cesto
200 g Konzervovaný tuniak
3 Vajcia
1 Vajce
3 pl Rajčinová pasta
1 pl Olivový olej
Soľ a korenie
Príslušenstvo
Extra Crisp
Príprava
Krok 1 /4
Na tento recept potrebujeme veko Extra Crisp. Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /4
V samostatnej mise zmiešame všetky suroviny, okrem rozšľahaného vajca. Plátky pečiva prekrojíme na polovicu a pozdĺžne preložíme na polovicu.
Krok 3 /4
Pridáme 30 g plnky na jeden koniec pečiva a zložíme do tvaru trojuhoľníka. Potrieme vajcom. Pečivo samosas vložíme do vymastenej misy.
Krok 4 /4
Nasadíme veko Extra Crisp.a spustíme manuálny program: Na 10 minút pri teplote 200 °C.