Zeleninové pečivo Samosas
- Celkový čas 29 min
- 15 minPríprava 
- 14 minVarenie 
- 0 minChladenie 
Suroviny
6 os.
- 6 Filo cesto 
- 200 g Feta syr 
- 400 g Karfiol 
- 200 g Zelený hrášok 
- 1 pl Kari korenie 
- 1 Olivový olej 
- 1 štip. Soľ 
- 1 štip. Korenie 
Príslušenstvo
- Extra Crisp 
Príprava
Krok 1 /4
Na tento recept potrebujeme Extra Crisp Lid. Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /4
V mise zmiešame rozmačkaný karfiol a kari prášok. Pridáme hrášok, feta syr a zmiešame. Dochutíme podľa chuti. Každý plát filo cesta rozrežeme na 2 pásy.
Krok 3 /4
Na koniec každého pásu dáme 1 polievkovú lyžicu plnky. Zložíme do tvaru trojuhoľníka. Potrieme olejom a pridáme do misy.
Krok 4 /4
Extra Crisp Lid spustíme na manuálny program, 14 minút pri teplote 200 °C. Počas pečenia obrátime.

