Vývar z homára s penovými nočkami
- Celkový čas 15 min
- 10 min
Príprava - 5 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
2 os.
4 Francúzske penové knedličky
50 g Cibuľa
5 cl Biele víno
5 cl Nízkotučná smotana
50 g Vývar z homára
300 g Mrkva
1.5 cl Voda
2 pl Slnečnicový olej
Soľ
Príprava
Krok 1 /8
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /8
Cibuľu ošúpte a nakrájajte nadrobno.
Krok 3 /8
Mrkva ošúpte a nakrájajte nadrobno.
Krok 4 /8
Nalejte olej do hrnca.
Krok 5 /8
Pridajte cibuľu a niekoľko minút varte.
Krok 6 /8
V samostatnej miske zmiešajte smotanu, víno, vývar a vodu. Dochuťte soľou a korením. Pridajte omáčku, potom nočky a mrkvu.
Krok 7 /8
Tlakové varenie.
Krok 8 /8
Nalejte na veľký tanier. Dobrú chuť!