Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Vývar z homára s penovými nočkami

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 15 min
  • Príprava
    10 min
  • Varenie
    5 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

2 os.

  • 4 Francúzske penové knedličky

  • 50 g Cibuľa

  • 5 cl Biele víno

  • 5 cl Nízkotučná smotana

  • 50 g Vývar z homára

  • 300 g Mrkva

  • 1.5 cl Voda

  • 2 pl Slnečnicový olej

  • Soľ

Príprava

Krok 1 /8

Pripravte si ingrediencie.

  • 4 Francúzske penové knedličky
  • 50g Cibuľa
  • 5cl Biele víno
  • 5cl Nízkotučná smotana
  • 50g Vývar z homára
  • 300g Mrkva
  • 1.5cl Voda
  • 2pl Slnečnicový olej
  • Soľ

Krok 2 /8

Cibuľu ošúpte a nakrájajte nadrobno.

  • 50g Cibuľa

Krok 3 /8

Mrkva ošúpte a nakrájajte nadrobno.

  • 300g Mrkva

Krok 4 /8

Nalejte olej do hrnca.

  • 2pl Slnečnicový olej

Krok 5 /8

Pridajte cibuľu a niekoľko minút varte.

  • 50g Cibuľa

Krok 6 /8

V samostatnej miske zmiešajte smotanu, víno, vývar a vodu. Dochuťte soľou a korením. Pridajte omáčku, potom nočky a mrkvu.

  • 4 Francúzske penové knedličky
  • 5cl Biele víno
  • 5cl Nízkotučná smotana
  • 50g Vývar z homára
  • 300g Mrkva
  • 1.5cl Voda

Krok 7 /8

Tlakové varenie.

Krok 8 /8

Nalejte na veľký tanier. Dobrú chuť!