Grilované chvosty homára s bylinkovým a chilli maslom
- Celkový čas 25 min
- 15 minPríprava 
- 10 minVarenie 
- 0 minChladenie 
Suroviny
4 os.
- 4 Chvosty homára 
- 2 pl Olivový olej 
- 2 štip. Soľ 
- 100 g Maslo 
- 1 Šalotka 
- 5 g Petržlenová vňať 
- 5 g Pažítka 
- 1 strúč. Cesnak 
- 2 pl Citrónová šťava 
- 0.5 čl Čili v prášku 
- 0.5 pl Kvet soli 
Príprava
Krok 1 /4
Chvosty homára rozrežte pozdĺžne na 2 časti, mäso potrite olejom a osoľte.
Krok 2 /4
Otvorte OptiGrill do polohy Grilovanie (Barbecue). Nastavte bočný termostat do polohy 4. Po predhriatí vložte chvosty mäsom nadol a varte 10 minút.
Krok 3 /4
V nádobe zmiešajte maslo, šalotku, petržlenovú vňať, pažítku, cesnak, citrónovú šťavu, chilli a soľ.
Krok 4 /4
Chvosty podávajte a polejte ich omáčkou.

