Vaječné kari v štýle Kerala
Tefal
Recept od Tefal

Vaječné kari v štýle Kerala

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 15 min
  • Príprava
    5 min
  • Varenie
    10 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

2 os.

  • 1 pl Kokosový olej

  • 0.5 čl Horčičné semienka

  • 0.5 čl Feniklové semienka

  • 1 Olúpaná cibuľa

  • 200 g Nakrájané paradajky

  • 1.5 cm Koreň zázvoru, olúpaný a nasekaný

  • 0.5 pl Kari korenie

  • 0.5 pl Kurkuma

  • 7.5 cl Voda

  • 2 Vajcia uvarené natvrdo

Príprava

Krok 1 /8

Pripravte si ingrediencie.

  • 1pl Kokosový olej
  • 0.5čl Horčičné semienka
  • 0.5čl Feniklové semienka
  • 1 Olúpaná cibuľa
  • 200g Nakrájané paradajky
  • 1.5cm Koreň zázvoru, olúpaný a nasekaný
  • 0.5pl Kari korenie
  • 0.5pl Kurkuma
  • 7.5cl Voda
  • 2 Vajcia uvarené natvrdo

Krok 2 /8

Nakrájajte cibuľu.

  • 1 Olúpaná cibuľa

Krok 3 /8

Do panvice nalejte olej.

  • 1pl Kokosový olej

Krok 4 /8

Osmažte horčicové a feniklové semienka. Pridajte cibuľu a restujte 2 minúty.

  • 0.5čl Horčičné semienka
  • 0.5čl Feniklové semienka
  • 1 Olúpaná cibuľa

Krok 5 /8

Pridajte paradajky, zázvor, kari korenie a kurkumu. Zalejte vodou. Dochuťte soľou a korením.

  • 200g Nakrájané paradajky
  • 1.5cm Koreň zázvoru, olúpaný a nasekaný
  • 0.5pl Kari korenie
  • 0.5pl Kurkuma
  • 7.5cl Voda

Krok 6 /8

Varenie pod tlakom

Krok 7 /8

Pridajte vajcia a varte 3 minúty.

  • 2 Vajcia uvarené natvrdo

Krok 8 /8

Ozdobte koriandrom a podávajte.