Vietnamská polievka s kuracím mäsom
- Celkový čas 18 min
- 18 min
Príprava - 0 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
6 os.
3 Kuracie prsia
1.3 l Kurací vývar
30 g Zázvor na plátky
1.5 Cibuľa na tenké kolieska
3 Šalotka na tenké plátky
3 pl Rybacia omáčka nuoc mam
480 g Japonské rezance
60 g Sójové klíčky
1.5 pl Nakrájaný koriander
3 Červená čili paprička na tenké prúžky
Príprava
Krok 1 /8
Pripravte si suroviny.
Krok 2 /8
Čerstvý zázvor nakrájame na plátky.
Krok 3 /8
Cibuľu očistíme a nakrájame nadrobno.
Krok 4 /8
Šalotku nakrájame nadrobno a opražíme (podľa chuti).
Krok 5 /8
Koriander nasekáme najemno.
Krok 6 /8
Vývar nalejeme do hrnca. Pridáme cibuľu, zázvor, čili a rybaciu omáčku Nuoc mam.
Krok 7 /8
Necháme zovrieť a povaríme 5 minút. Pridáme kuracie prsia. Po 8 minútach vyberieme a nakrájame na plátky. Rezance varíme 1 min. Zamiešame. Podávame.
Krok 8 /8
Naberieme do misiek. Ozdobíme sójovými klíčkami, šalotkou a koriandrom.