Jablková ovsená kaša so škoricou
- Celkový čas 30 min
- 20 min
Príprava - 10 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
4 os.
2 Jablká
2 pl Voda
0.5 čl Škorica
350 ml Mlieko
3 pl Cukor
200 g Ovsené vločky
Príslušenstvo
Panvica
Príprava
Krok 1 /4
Ošúpte a nakrájajte jablká na malé kúsky.
Krok 2 /4
Panvicu zahrejte na vysokú teplotu a počkajte, kým signalizačný bod na panvici nezmení farbu na úplne červenú. Na panvici chvíľu restujte nakrájané jablká v troche vody, až kým nezmäknú.
Krok 3 /4
Potom pridajte škoricu a premiešajte. Pridajte mlieko a cukor a nechajte na miernom ohni zohrievať. Keď začne mlieko mierne vrieť, pridajte ovsené vločky a varte 5 minút na miernom ohni, kým sa mlieko nevsaje.
Krok 4 /4
Servírujte ihneď.