Jablková ovsená kaša so škoricou
- Celkový čas 30 min
- 20 minPríprava 
- 10 minVarenie 
- 0 minChladenie 
Suroviny
4 os.
- 2 Jablká 
- 2 pl Voda 
- 0.5 čl Škorica 
- 350 ml Mlieko 
- 3 pl Cukor 
- 200 g Ovsené vločky 
Príslušenstvo
- Panvica 
Príprava
Krok 1 /4
Ošúpte a nakrájajte jablká na malé kúsky.
Krok 2 /4
Panvicu zahrejte na vysokú teplotu a počkajte, kým signalizačný bod na panvici nezmení farbu na úplne červenú. Na panvici chvíľu restujte nakrájané jablká v troche vody, až kým nezmäknú.
Krok 3 /4
Potom pridajte škoricu a premiešajte. Pridajte mlieko a cukor a nechajte na miernom ohni zohrievať. Keď začne mlieko mierne vrieť, pridajte ovsené vločky a varte 5 minút na miernom ohni, kým sa mlieko nevsaje.
Krok 4 /4
Servírujte ihneď.

