Ovsená kaša s ovseným mliekom a čučoriedkami
- Celkový čas 12 h 18 min
- 15 min
Príprava - 3 min
Varenie - 12 h
Chladenie
Suroviny
4 os.
1 l Ovsené mlieko
3 pl Agávový sirup
1 čl Mletá škorica
160 g Ovsené vločky (jemné)
1 Banán
2 pl Čerstvé čučoriedky
4 štip. Mak
Príslušenstvo
Hrniec/kastról
Príprava
Krok 1 /4
Tento recept vyžaduje 12 hodín odpočinku. Recept pripravte deň pred podávaním.
Krok 2 /4
Zohrejte ovsené mlieko, agávový sirup a škoricu v hrnci. Pridajte ovsené vločky a priveďte do varu. Znížte teplotu a nechajte variť asi 3 minúty, pravidelne miešajte. Poznámka: časy varenia sa môžu líšiť v závislosti od značky a veľkosti ovsených vločiek, preto postupujte podľa inštrukcií na obale.
Krok 3 /4
Dajte do nádoby a nechajte vychladnúť na izbovú teplotu. Uložte do chladničky na 12 hodín.
Krok 4 /4
Olúpte a nakrájajte banán na plátky. Podávajte studenú kašu v malých miskách. Rovnomerne rozprestrite plátky banánu na kašu a následne pridajte čučoriedky. Posypte makom. Dobrú chuť!