Broskyne s pistáciami
- Celkový čas 17 min
- 10 minPríprava 
- 7 minVarenie 
- 0 minChladenie 
Suroviny
6 os.
- 6 Žlté broskyne, umyté a nakrájané na polovice 
- 60 g Vylúpané pistácie, opražené a nasekané 
- 60 g Hnedý cukor 
- 45 g Jemne osolené mäkké maslo 
- 1 Žĺtok 
- 20 cl Voda 
- 10 cl Agávový sirup 
Príprava
Krok 1 /5
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /5
Zmiešajte maslo, hnedý cukor, vajcia a pistácie. Zmes rozdeľte do stredov broskýň.
Krok 3 /5
Nalejte vodu a agávový sirup do hrnca. Vložte broskyne do parného koša a kôš do hrnca.
Krok 4 /5
Tlakové varenie.
Krok 5 /5
Pred konzumáciou nechajte vychladnúť. Podávajte so sirupom.

