Chai jablkovo-škoricová granita s tekvicou
- Celkový čas 6 h 10 min
- 5 minPríprava 
- 5 minVarenie 
- 6 hChladenie 
Suroviny
4 os.
- 4 Chai čajové vrecúška 
- 40 cl Jablkový džús 
- 100 g Tekvica 
- 2 pl Med 
- 2 vet. Rozmarín 
- 2 čl Škorica 
Príprava
Krok 1 /5
Vylúhujte čajové vrecúška v 20 cl vody. Do čaju pridajte jablkový džús a jednu čajovú lyžičku škorice, dobre premiešajte.
Krok 2 /5
Zmes nalejte do formy na ľad a dajte zamraziť.
Krok 3 /5
Tekvicu nakrájajte na malé kocky, potom ju skaramelizujte na panvici s medom a zvyšnou škoricou.
Krok 4 /5
Keď sú kocky ľadu hotové, pridajte ich do mixéra a rozdrvte pomocou programu Ice Crush, aby ste získali granitu.
Krok 5 /5
Nalejte do pohárov a ozdobte niekoľkými kúskami skaramelizovanej tekvice a vetvičkou rozmarínu.

