Kačacie burgre s rukolovým šalátom a syrom Parmezán
- Celkový čas 30 min
- 20 min
Príprava - 10 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
4 os.
100 g Majonéza
1 pl Pikantná horčica
1 pl Med
0.5 Pomarančová kôra
1.5 Červená cibuľa
2 Kačacie prsia
Soľ, korenie
2 pl Olivový olej
80 g Strúhaný syr Parmezán
Kajenské korenie
4 Žemle na burgre
2 hrsť Rukola
Príslušenstvo
Hrnce a panvice Ingenio
Príprava
Krok 1 /6
Uistite sa, že pri varení na sporáku a/alebo v rúre odstránite rukoväť Ingenio.
Krok 2 /6
Pripravte omáčku zmiešaním majonézy, horčice, medu a pomarančovej kôry. Olúpte a nakrájajte cibuľu na tenké plátky. Predhrejte rúru na 180 °C.
Krok 3 /6
Odstráňte tuk z kačacích pŕs a narežte ich. Vytvorte 4 mäsové placky. Osoľte a okoreňte. Odložte stranou.
Krok 4 /6
Zohrejte panvicu a počkajte, kým sa Thermal-Signal úplne sfarbí dočervena. Nalejte olivový olej do panvice. Vložte placky do panvice a pečte 1 minútu.
Krok 5 /6
Prevráťte placky. Posypte ich strúhaným syrom Parmezán a štipkou kajenského korenia. Ihneď prikryte pokrievkou a varte, kým nedosiahnete požadovanú úroveň prepečenia
Krok 6 /6
Pripravte burgre: natrite omáčku na spodnú časť žemle a pridajte rukolový šalát. Položte kačací burger na vrch, pridajte červenú cibuľu a trochu omáčky. Položte vrchnú časť žemle. Pečte v rúre 5 minút a podávajte.