Farfalle s restovanými cuketami a cícerom
- Celkový čas 35 min
- 15 min
Príprava - 20 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
4 os.
4 Cukety
2 Paradajky
3 pl Trebuľka
3 pl Mandľové lupienky
3 pl Olivový olej
250 g Cícer
Soľ, korenie
400 g Farfalle, uvarené
3 pl Strúhaný pecorino
Príslušenstvo
Hrnce a panvice Ingenio
Príprava
Krok 1 /7
Pri varení na sporáku a/alebo v rúre nezabudnite odstrániť rukoväť Ingenio.
Krok 2 /7
Cukety a paradajky opláchnite a nakrájajte na kocky. Trebuľku opláchnite a nasekajte na tenko. Mandľové lupienky nasekajte.
Krok 3 /7
Rozohrejte panvicu a počkajte, kým ukazovateľ teploty úplne sčervená. Rýchlo opečte mandle na suchej panvici. Odložte bokom.
Krok 4 /7
Do horúcej panvice nalejte olivový olej. Cukety restujte 8 minút.
Krok 5 /7
Pridajte cícer a paradajky. Varte, kým sa cukety uvaria. Dochutíme soľou a korením.
Krok 6 /7
Pridajte farfalle, aby sa zohriali.
Krok 7 /7
Zmiešajte trebuľku, mandle a pecorino. Zmesou posypte farfalle s cuketami. Podávajte.