Fazuľky s cesnakom
- Celkový čas 20 min
- 10 minPríprava 
- 10 minVarenie 
- 0 minChladenie 
Suroviny
4 os.
- 600 g Fazuľka 
- 3 strúč. Strúčiky cesnaku 
- 2 Jarné cibuľky 
- 0.5 čl Koriandrové semienka 
- 0.5 Citrón (šťava a kôra) 
- 3 pl Olivový olej 
- Biely sezam 
- Soľ a čierne korenie 
- 3 pl Petržlenová vňať 
- 2 pl Čerstvý kôpor 
Príprava
Krok 1 /5
Fazuľky nakrájajte na 4 cm dlhé kúsky a umyte ich. Fazuľky dobre osušte kuchynskou papierovou alebo čistou látkovou utierkou.
Krok 2 /5
Cesnak ošúpte a nakrájajte nadrobno. Jarnú cibuľku umyte a nakrájajte na tenké plátky.
Krok 3 /5
Fazuľky, cesnak, jarnú cibuľku a ostatné prísady okrem petržlenovej vňate a kôpru vložte do nádoby. Dochuťte a dobre premiešajte.
Krok 4 /5
Po vybratí taniera vložte fazuľky do spotrebiča. Spustite proces varenia a občas premiešajte.
Krok 5 /5
Keď je hotová, zmiešajte ju s nasekanou petržlenovou vňaťou a kôprom.

