Plnené huby s cesnakom a petržlenovou vňaťou
- Celkový čas 33 min
- 20 minPríprava 
- 13 minVarenie 
- 0 minChladenie 
Suroviny
4 os.
- 8 Šampiňóny 
- 8 strúč. Strúčik cesnaku 
- 0.5 trs Petržlenová vňať 
- 80 g Mäkké maslo 
- 8 cl Olivový olej 
- Soľ a čierne korenie 
Príslušenstvo
- Grilovacia mriežka 
Príprava
Krok 1 /6
Umyte a odstráňte hlúbiky tak, aby ste nepoškodili klobúčiky. Klobúčiky vložte do misky spodnou stranou nahor.
Krok 2 /6
Ošúpte strúčiky cesnaku a pozbierajte lístky petržlenu.
Krok 3 /6
Hlúbiky, cesnak, petržlenovú vňať, maslo, olivový olej, soľ a korenie vložte do mixéra. Rozmixujte, aby ste získali plnku.
Krok 4 /6
Vnútro húb osoľte a naplňte plnkou.
Krok 5 /6
Huby vložte do spotrebiča vybaveného plechom. Začnite piecť.
Krok 6 /6
Keď sú huby uvarené, položte ich na servírovací tanier. Dobrú chuť!

