Burger v štýle Filet-O-Fish
- Celkový čas 35 min
- 25 min
Príprava - 10 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (13)
Suroviny
8 os.
100 g Múka
4 Vajcia
1 pl Olej
100 g Strúhanka
8 Burgrové žemle
8 Filet z tresky
Soľ
400 g Majonéza
60 g Opečená cibuľa
60 g Kapary
Príprava
Krok 1 /6
Na prípravu ryby si pripravte tri taniere. Do prvého dajte múku. V druhom rozšľahajte vajcia, olej a soľ. Do tretieho taniera dajte strúhanku.
Krok 2 /6
Každý rybí filet obaľte v múke, otraste prebytočnú múku, potom ponorte do rozšľahaného vajca a nakoniec obaľte v strúhanke. Odložte bokom.
Krok 3 /6
Zapnite OptiGrill. Vyberte program „ryba“ a stlačte OK. Hneď ako je predhriatie dokončené, položte polovicu obaľovaných rybích filet na gril a zatvorte ho. Grilujte ich, kým sa kontrolka nerozsvieti na oranžovo.
Krok 4 /6
Medzitým si pripravte omáčku. Majonézu zmiešajte s osmaženou cibuľou a kaparami.
Krok 5 /6
Na zostavenie burgerov dajte na spodnú žemľu lyžicu omáčky. Pridajte uvarenú rybu. Na záver priložte vrchnú žemľu dochutenú omáčkou.
Krok 6 /6
Ihneď podávajte.