Veríny s rybou a wasabi
- Celkový čas 35 min
- 20 min
Príprava - 15 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (3)
Suroviny
4 os.
390 g Surová biela ryba
90 g Varený hrach
1 čl Wasabi pasta
9 cl Kondenzované mlieko
60 g Sendvičový chlieb
60 g Hrach s wasabi
Soľ, korenie
Príslušenstvo
Sada 8 pohárov
Príprava
Krok 1 /7
V nádobe zmiešajte nakrájanú bielu rybu s vareným hrachom.
Krok 2 /7
Pridajte wasabi pastu a dobre premiešajte, aby sa wasabi rovnomerne rozložilo.
Krok 3 /7
Zalejte zmes kondenzovaným mliekom a vmiešajte rozdrobený plátok chlieba.
Krok 4 /7
Ochuťte soľou a korením podľa chuti.
Krok 5 /7
Vytvarujte zmes do guľôčok medzi dlaniami.
Krok 6 /7
Každú guľôčku obaľte v hrubo nasekanom hrachu s wasabi pre zvýšenie chrumkavosti.
Krok 7 /7
Guľôčky umiestnite do verínov bez viečok. Veríny vložte do prístroja so špeciálnou platňou. Začnite varenie.