Focaccia
- Celkový čas 50 min
- 15 min
Príprava - 35 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
6 os.
230 g Teplá voda
3 g Sušené pekárske droždie
1 čl Práškový cukor
270 g Hladká múka
1 pl Olivový olej
5 g Jemná soľ
6 Cherry paradajky
6 g Morská soľ
3 list Čerstvá bazalka
Príslušenstvo
Extra Crisp
Príprava
Krok 1 /7
Tento recept si vyžaduje použitie pokrievky Extra Crisp. Pripravte si prísady.
Krok 2 /7
V nádobe zmiešajte vodu s cukrom a droždím. Nechajte 5 minút stáť.
Krok 3 /7
Vymieste múku so zmesou vody a droždia, olejom a soľou. Mieste ďalších 10 minút. Nechajte 30 minút stáť.
Krok 4 /7
Preložte každých 30 minút počas 1 hodiny a 30 minút. Vložte do naolejovanej misy.
Krok 5 /7
Nechajte 1 hodinu kysnúť. Naolejovanými prstami urobte do cesta diery. Ozdobte paradajkami, soľou a bazalkou.
Krok 6 /7
Vypnite spotrebič Cookeo a nasaďte veko Extra Crisp. Nastavte manuálny program na 200 °C na 30 minút.
Krok 7 /7
Vyberte z formy a nechajte vychladnúť na mriežke.
