Terriny z tučnej pečene (Foie Gras)
- Celkový čas 15 min
- 10 min
Príprava - 5 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
6 os.
450 g Tučná pečeň (foie gras), surová a odkôstkovaná, pri izbovej teplote
3 pl Starý rum
Vanilkový struk rozrezaný na polovicu
3 čl Rozdrvené biele korenie
6 g Morská soľ
Príslušenstvo
Balenie 6 pohárov Sada 8 pohárov
Príprava
Krok 1 /5
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /5
Marinujte tučnú pečeň 4 hodiny v zmesi rumu, vanilky, soli a korenia. Rozdeľte do sklenených pohárov, poriadne zmes utlačte a zatvorte.
Krok 3 /5
Nalejte 25 cl vody do misy. Umiestnite poháre do misy.
Krok 4 /5
Varte pod tlakom
Krok 5 /5
Po uvarení vyberte poháre a umiestnite ich na minimálne 3 dni do chladničky.