Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Grilovaný ananás s polevou z rumu a hnedého cukru

ratings.0

- /5 -

  • Celkový čas 1 h 22 min
  • Príprava
    10 min
  • Varenie
    12 min
  • Chladenie
    1 h

Suroviny

4 os.

  • 700 g Ananás (asi polovica veľkého ananásu)

  • 30 g Hnedý cukor

  • 2 čl Škorica

  • 12.5 cl Tmavý rum

Príprava

Krok 1 /4

Ošúpeme ananás a nakrájame ho na plátky hrubé asi 2 cm. Zmiešame cukor, škoricu a rum a pridáme plátky ananásu. Necháme marinovať aspoň 1 hodinu.

  • 700g Ananás (asi polovica veľkého ananásu)
  • 30g Hnedý cukor
  • 2čl Škorica
  • 12.5cl Tmavý rum

Krok 2 /4

Otvoríme OptiGrill v polohe BBQ. Nastavíme bočný termostat do polohy 4. Po dokončení predohrevu grilujeme odkvapkané plátky ananásu 12 minút, v polovici varenia ich obrátime.

Krok 3 /4

Medzitým vlejeme marinádu do malého kastróla a privedieme k varu na 10 minút, aby sme získali sirup.

Krok 4 /4

Podávame grilované plátky ananásu pokropené sirupom.