Grilovaný bravčový bôčik
- Celkový čas 30 min
- 15 min
Príprava - 15 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
2 os.
4 plát. Čerstvý bravčový bôčik
1 čl mletý cesnak
1 čl paprika
2 čl barbecue omáčka
Príprava
Krok 1 /5
Zmiešame korenie s barbecue omáčkou.
Krok 2 /5
Plátky bravčového bôčika potrieme vytvorenou zmesou.
Krok 3 /5
Necháme marinovať 1 hodinu na chladnom mieste, podľa možností dlhšie.
Krok 4 /5
Ak nie je Optigrill pripojený: – Zapneme gril – Na grile vyberieme program Bravčové mäso a stlačíme OK Ak je Optigrill pripojený: – Prispôsobte predvoľby varenia kliknutím na odkaz v dolnej časti tohto kroku a stlačte OK na grile Optigrill. Potom pokračujeme v recepte: Uvaríme plátky bravčového bôčika: kým sa nerozsvieti červená kontrolka alebo na obrazovke sa neobjaví „Well done“ (Dobre prepečené)
Krok 5 /5
Podávame!
