Zapečené údené tresky s bôbmi vo verinách
- Celkový čas 25 min
- 5 min
Príprava - 20 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
6 os.
600 g Fileta z údenej tresky
30 cl Mlieko
30 cl Voda
Soľ
600 g Bôb
15 cl Šľahačka
3 čl Rastlinný olej
Príslušenstvo
Balenie 6 pohárov
Príprava
Krok 1 /5
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /5
Nalejte 20 cl vody na dno misky. Do parného koša vložte lúpaný bôb. Osoľte a okoreňte.
Krok 3 /5
Varte pod tlakom.
Krok 4 /5
Vyberte kôš s bôbom a odložte ho bokom. Do panvice nalejte mlieko, vodu a olej. Pridajte údenú tresku. Na vrch položte kôš s bôbom. Na miernom ohni varte maximálne 15 minút.
Krok 5 /5
Údenú tresku rozdeľte na vločky. Bôb dobre rozmixujte spolu s trochou tekutiny. Pridajte šľahačku. Pripravenú zmes nalejte do sklenených nádob alebo servírujte v pekných miskách.