Hummus s maslovou tekvicou a syrom feta
- Celkový čas 21 min
- 5 minPríprava 
- 16 minVarenie 
- 0 minChladenie 
Suroviny
4 os.
- 5 cl Voda 
- 1 Citrón 
- 15 g Tahini (sezamové pyré) 
- 1 cl Olivový olej 
- 80 g Uvarený a scedený cícer 
- 80 g Uvarená maslová tekvica 
- 40 g Syr feta 
- 1 strúč. Cesnak 
- Soľ a korenie 
Príslušenstvo
- Cestovná fľaša 400 ml 
- Cestovná fľaša 700 ml 
Príprava
Krok 1 /3
Pripravíme si suroviny. Vytlačíme citróny.
Krok 2 /3
Do prístroja dáme všetky prísady, počnúc vodou. Necháme si trochu syra feta na ozdobu. Naskrutkujeme čepele na fľašu OTG a pripevníme ju k základni. Zmiešame.
Krok 3 /3
Podľa chuti upravíme korenie a citrónovú šťavu. Pred podávaním ozdobíme zvyšným rozdrobeným syrom feta.



