Teľacie vo verrines v talianskom štýle
- Celkový čas 35 min
- 20 min
Príprava - 15 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (3)
Suroviny
4 os.
280 g Teľacie filé
60 g Bravčové pliecko
40 g Pecorino s korením
0.5 Citrón (kôra)
1 strúč. Strúčik cesnaku
30 g Starý chlieb
2 pl Petržlenová vňať
4 tenký plátok Talianska šunka
Soľ, korenie
Príslušenstvo
Sada 8 pohárov
Príprava
Krok 1 /6
V mise zmiešajte mleté teľacie mäso s mletým bravčovým plieckom.
Krok 2 /6
Pridajte kocky pecorina s korením, jemne nastrúhanú citrónovú kôru, nasekaný cesnak, rozmrvený starý chlieb a nasekanú petržlenovú vňať. Ochuťte podľa chuti soľou a korením.
Krok 3 /6
Zmiešané mäso tvarujte medzi dlaňami na malé guľôčky. Obalíte každú mäsovú guľku plátkom talianskej šunky.
Krok 4 /6
Umiestnite mäsové guľky s talianskou šunkou do verrínov bez viečok.
Krok 5 /6
Verríny umiestnite do prístroja s nainštalovaným tanierom. Začnite proces varenia.
Krok 6 /6
Podávajte horúce s omáčkou podľa vášho výberu.